FinTandem

FinTandem – kieltenopetus


 

Vasa Arbis ja Mustasaaren aikuisopisto tarjoavat yhteistyössä kielenoppimista tandemmetodin avulla. Harjoittele ruotsia, suomea tai jotakin muuta kieltä sitä äidinkielenään puhuvan keskustelukumppanin avulla. Vastalahjana sinä opetat omaa äidinkieltäsi parillesi.
Lukuvuoden aikana on viisi yhteistapaamista Vaasan Arbiksella ja/tai Mustasaaren aikuisopistolla. Muuten työskentely on itsenäistä. Vaasan Arbiksen tapaamiset ovat to 24.9, 26.11 ja 14.1 klo 17–18.30. Mustasaaren aikuisopiston tapaamiset ovat  to 10.3 ja 12.5 klo 17.00–18.30. Koordinaattorit FM Marika Boström, suunnittelija Leena Havu-Erhie.
Vaasan kaupungin ja Mustasaaren kunnan työntekijöille tarjoamme FinTandemin jatkokoulutuksena ja eri oppilaitosten opiskelijat voivat mahdollisesti hyväksilukea FinTandemin opintoihinsa. Lisätietoja osoitteesta www.fintandem.fi. 
Ilmoittaudu 20.8. lähtien, niin yritämme löytää sinulle sopivan keskustelukumppanin. Ilmoittautuminen lukuvuoden ajan osoitteessa www.fintandem.fi. Kurssimaksu: 25 € (maksetaan kun sinulle on löytynyt pari). Lisätietoja antaa Leena Havu-Erhie, puh. (06) 327 7267, s-posti : leena.havu-erhie@mustasaari.fi

Vasa Arbis tarjoaa kielenoppimista tandemmetodin avulla. Harjoittele ruotsia, suomea tai jotakin muuta kieltä sitä äidinkielenään puhuvan keskustelukumppanin avulla. Vastalahjana sinä opetat omaa äidinkieltäsi parillesi. 

 

Ilmoittautuminen lukuvuoden ajan osoitteessa www.fintandem.fi