Jokaiselle jotakin!
 

Syksyn kurssit löydät täältä.

Aikuisopisto noudattaa voimassaolevia suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta, jotta kurssisyksysi on turvallinen ja viihtyisä. Kehotamme kaikkia pitämään vähintään 1 metrin turvavälin muihin ja pesemään kädet huolellisesti ja usein. Jos käsienpesumahdollisuutta ei ole, käytä käsidesinfiointiainetta.

Älä osallistu lähiopetukseen, jos vähänkään tunnet olevasi sairas, tai olet palannut ulkomaanmatkalta viimeisen 14 päivän aikana.

Liikuntakurssilaisten tulisi käyttää omia jumppa-/joogamattoja ja omia liikuntavälineitä opettajan ohjeiden mukaan.

 


SYKSYN OPINTO-OHJELMA!

Aikuisopisto

Mustasaaren aikuisopisto on kaksikielinen opisto ja se heijastuu ja rikastuttaa toimintaamme monin tavoin. Tarjoamme kursseja suomeksi ja ruotsiksi, mutta yhä enenevässä määrin myös kaksikielisiä kursseja silloin kuin se on tarkoituksenmukaista ja kun kurssinohjaaja taitaa molemmat kielet, etenkin käytännön aineissa. Olemme huomanneet sen lisäävän kurssin arvoa meidän kurssilaisillemme – saadaan mahdollisuus kanssakäymiseen yli kielirajojen yhteisen mielenkiinnon puitteissa ja samalla myös laajempi perspektiivi sekä kulttuurisesti, kielellisesti, että sosiaalisesti. On yhä tavallisempaa, että kursseille osallistutaan kurssikielestä riippumatta – ts. ruotsinkieliset osallistuvat suomenkielisille kursseille ja päinvastoin – sillä aine houkuttelee tai pätevä ja pidetty kurssinohjaaja/luennoitsija. 
Toivottavasti löydät jotain, joka kiinnostaa juuri sinua. Tervetuloa kurssille!

instagram svart    f svart         #mustasaarenaikuisopisto

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!