Hyvää kesää!

Aikuisopisto on suljettu kesälomalla 29.6.-24.7.

Palaamme taas elokuussa upouuden kurssitarjonnan merkeissä.


Kevätkavalkadi
 


14.5. lähtien voi Aikuisopisto siirtyä taas lähiopetukseen koskien voimassaolevia ohjeita ryhmäkoosta. Tämä tarkoittaa sitä, että kesäkurssit voidaan toteuttaa suunnitellusti.  Pidetään tietysti huolta turvaväleistä!

Kulttuuritalo avataan jälleen 1.6.
Kesäkuusta alkaen on Kulttuuritalo avoinna kirjaston aukioloaikoina.
Welcome Office on avoinna kesäkuussa perjantaisin juhannukseen asti.
Aikuisopiston kanslia on suljettu, mutta henkilökunta työskentelee etänä juhannukseen asti ja heidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse.

Keskeytyikö kurssisi ja olit jo ehtinyt maksaa kurssimaksun?
Lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan. Tulet kuitenkin saamaan korvauksen, jonka voi käyttää syyslukukaudella 2020. Olemme sinuun yhteydessä.


MUSTASAAREN AIKUISOPISTO - JOKAISELLE JOTAKIN!

Mustasaaren aikuisopisto on kaksikielinen opisto ja se heijastuu ja rikastuttaa toimintaamme monin tavoin. Tarjoamme kursseja suomeksi ja ruotsiksi, mutta yhä enenevässä määrin myös kaksikielisiä kursseja silloin kuin se on tarkoituksenmukaista ja kun kurssinohjaaja taitaa molemmat kielet, etenkin käytännön aineissa. Olemme huomanneet sen lisäävän kurssin arvoa meidän kurssilaisillemme – saadaan mahdollisuus kanssakäymiseen yli kielirajojen yhteisen mielenkiinnon puitteissa ja samalla myös laajempi perspektiivi sekä kulttuurisesti, kielellisesti, että sosiaalisesti. On yhä tavallisempaa, että kursseille osallistutaan kurssikielestä riippumatta – ts. ruotsinkieliset osallistuvat suomenkielisille kursseille ja päinvastoin – sillä aine houkuttelee tai pätevä ja pidetty kurssinohjaaja/luennoitsija. 
Toivottavasti löydät jotain, joka kiinnostaa juuri sinua. Tervetuloa kurssille!

Ajankohtaiset kurssit

Lisää kursseja