Fermentering - NÄTBASERAD KURS

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

19,25 €

Kom med på distanskurs i fermentering. Vi börjar med en kort föreläsning om vad fermentering är och vad som är bra att tänka på. Efter det visar jag er, från mitt egna kök, hur man gör sin egna surkål. Recepten skickar jag till er via eposten så ni sedan kan pröva tillverka era egna fermenterade produkter. Vi använder oss av det digitala mötesverktyget Zoom, injudan till mötet/kursen skickas till de anmälda via epost någon dag före kursen.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

110826

Kurssimaksu

19,25 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Ida Holmström

Aika

03.11.2020 - 03.11.2020

Tiistai 18:00-20:30

Oppitunteja: 3  (1 krt)

HUOM! Kurssin ajankohta on muuttunut!

Paikka

Övriga - Verkkokurssi
Internetin kautta