Mustasaaren aikuisopisto on kaksikielinen opisto ja se heijastuu ja rikastuttaa toimintaamme monin tavoin. Tarjoamme kursseja suomeksi ja ruotsiksi, mutta yhä enenevässä määrin myös kaksikielisiä kursseja silloin kuin se on tarkoituksenmukaista ja kun kurssinohjaaja taitaa molemmat kielet, etenkin käytännön aineissa. Olemme huomanneet sen lisäävän kurssin arvoa meidän kurssilaisillemme – saadaan mahdollisuus kanssakäymiseen yli kielirajojen yhteisen mielenkiinnon puitteissa ja samalla myös laajempi perspektiivi sekä kulttuurisesti, kielellisesti, että sosiaalisesti. On yhä tavallisempaa, että kursseille osallistutaan kurssikielestä riippumatta – ts. ruotsinkieliset osallistuvat suomenkielisille kursseille ja päinvastoin – sillä aine houkuttelee tai pätevä ja pidetty kurssinohjaaja/luennoitsija. 
Toivottavasti löydät jotain, joka kiinnostaa juuri sinua. Tervetuloa kurssille!

 

Aikuisopisto noudattaa voimassaolevia suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta, jotta osallistumisesi kursseille on turvallista ja viihtyisää. Kehotamme kaikkia pitämään vähintään kahden metrin turvavälin muihin ja pesemään kädet huolellisesti ja usein. Käytä käsidesinfiointiainetta, jos käsienpesumahdollisuutta ei ole. 

Haluamme muistuttaa, että on jatkossakin erityisen tärkeää, että kaikki käyttävät kasvosuojusta. 
Suositus kasvosuojusten käytöstä on voimassa 30.4.2021 saakka. 

Älä osallistu lähiopetukseen, jos vähänkään tunnet olevasi sairas, tai olet palannut ulkomaanmatkalta viimeisen 14 päivän aikana. 

 

Rajoitusten vuoksi aikuisten lähiopetus sisätiloissa on tauolla 30.4. saakka. Osa kursseista joudutaan sen vuoksi valitettavasti perumaan tältä lukukaudelta. Jo käynnissä olevat etäkurssit jatkuvat samaan tapaan. Kurssit ulkona ja lasten kurssit toteutuvat suunnitellusti. 

Haluamme myös muistuttaa kasvosuojusten/visiirien käytön tärkeydestä, hyvästä käsihygieniasta ja kahden metrin välimatkasta! 

 

Utropstecken 01

KEVÄÄN OPINTO-OHJELMA!

instagram svart    f svart         #mustasaarenaikuisopisto

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!