Näet maailman ikkunasta

RUNONKULKIJAT

Näet maailman ikkunasta

 

Tiistai 26.9 klo 18:00

 

Info ja ilmoittautuminen

Ryhdy osakesijoittajaksi yhden illan aikana!

SVENNE HOLMSTRÖM

Ryhdy osakesijoittajaksi yhden illan aikana!

 

Keskiviikko 27.9. klo 18:00

 

Info ja ilmoittautuminen

Mustasaari 675 vuotta - Tarinoita Mustasaaren kylistä

JANE TRYGG-KAIPIAINEN

Mustasaari 675 vuotta
- Tarinoita Mustasaaren kylistä

 

Tiistai 3.10. klo 18:00

 

Info ja ilmoittautuminen

 

Syksyn opinto-ohjelma

 

 


Aikuisopisto noudattaa vallitsevia suosituksia etäisyyksistä ja hygieniasta, jotta kurssisi sujuisi turvallisesti ja mukavasti. Pyydämmekin kaikkia huomioimaan turvalliset välimatkat toisiin ja pesemään kädet huolellisesti ja usein. Jos käsienpesumahdollisuutta ei ole, käytä käsidesiä.

Jos tunnet itsesi vähänkään sairaaksi, ei sinun tule osallistua lähiopetukseen.


Mustasaaren aikuisopisto on kaksikielinen opisto ja se heijastuu ja rikastuttaa toimintaamme monin tavoin. Tarjoamme kursseja suomeksi ja ruotsiksi, mutta yhä enenevässä määrin myös kaksikielisiä kursseja silloin kuin se on tarkoituksenmukaista ja kun kurssinohjaaja taitaa molemmat kielet, etenkin käytännön aineissa. Olemme huomanneet sen lisäävän kurssin arvoa meidän kurssilaisillemme – saadaan mahdollisuus kanssakäymiseen yli kielirajojen yhteisen mielenkiinnon puitteissa ja samalla myös laajempi perspektiivi sekä kulttuurisesti, kielellisesti, että sosiaalisesti. On yhä tavallisempaa, että kursseille osallistutaan kurssikielestä riippumatta – ts. ruotsinkieliset osallistuvat suomenkielisille kursseille ja päinvastoin – sillä aine houkuttelee tai pätevä ja pidetty kurssinohjaaja/luennoitsija. 
Toivottavasti löydät jotain, joka kiinnostaa juuri sinua. Tervetuloa kurssille!


Eläkeläiset!

Osallistukaa maksuttomalle vapaavalintaiselle IT-kurssille.

Kunta tukee mustasaarelaisten eläkeläisten IT-taitoja tarjoamalla yhden maksuttoman IT-kurssin lukukaudessa. Vaihtoehtoisesti voi valita 50 % alennuksen yksilölliseen kurssiin ”IT kuten haluat”, tai saada 1-3 IT-klinikka-aikaa maksutta.

Ilmoittaudu sopivalle IT-kurssille ja ota yhteyttä kansliaan anoaksesi tätä etuutta.