Vuxeninstitutet följer de gällande restriktionerna med max 10 personer (9 + läraren). Det betyder att vi tillsvidare sänker maxgränsen på de kurser som ska starta. De kurser som redan har fler deltagare än 9 kan komma att tillfälligt delas in i två grupper med olika specialarrangemang eller i nödfall kan endast max 9 deltagare tas emot, i den ordning de anmält sig. Detta meddelas skilt åt de kurser som berörs. Gymnastik-, yoga och danskurserna startar fr.o.m. februari. Vi vill också påminna om vikten av att alla använder munskydd eller visir och håller en god handhygien! Kursanmälan

Nu kan du anmäla dig till vårens nya kurser och föreläsningar antingen här på vår webbsida eller genom att ringa tfn (06) 327 7266 mån-tis kl. 10-16 eller ons-fre kl. 9-16.


Någonting för alla!


Våra kurser och föreläsningar hittar du här.

Vuxeninstitutet följer rådande rekommendationer gällande avstånd och hygien för att göra ditt kursdeltagande tryggt och trivsamt. Vi uppmanar alla att hålla minst 1-2 meters avstånd till andra och att tvätta händerna noga och ofta. Om det inte finns möjlighet till handtvätt använd handdesinfektionsmedel.

Vi vill påminna om att det fortsättningsvis är av största vikt att alla använder ansiktsmask. Rekommendationen om användning av ansiktsmask är i kraft fram till 31.3.2021.

Om du känner dig det minsta sjuk eller om du återvänt från utlandsresa under de senaste 14 dagarna bör du inte delta i vår närundervisning.

Deltagare i gymnastikkurserna bör använda egen gympa-/yogamatta och egna gymnastikredskap enligt de instruktioner läraren ger.

 


VÅRENS STUDIEPROGRAM

Vuxeninstitutet

Korsholms vuxeninstitut är ett tvåspråkigt institut och detta är något som både präglar och berikar vår verksamhet på många sätt. Vi erbjuder kurser både på finska och på svenska men i allt mer omfattande grad också tvåspråkiga kurser där det är ändamålsenligt och när kursledaren har kompetens i båda språken, framför allt i praktiska ämnen. Vi har märkt att det ger ett mervärde för våra kursdeltagare – man får möjlighet att umgås över språkgränserna kring ett gemensamt intresse och får därmed också ett bredare perspektiv både kulturellt, språkmässigt och socialt. Det blir allt vanligare att man deltar i kurser oberoende av kursspråk – dvs svenskspråkiga deltar i finskspråkiga kurser och vice versa – för att ämnet lockar eller för att man har en kompetent och omtyckt kursledare / föreläsare.

Hoppas att du hittar något som intresserar just dig. Välkommen på kurs!

instagram svart    f svart         #korsholmsvuxeninstitut

Gilla och följ oss på våra sociala medier!