Ilmoittautuminen

 

Kaikille kursseille ja luennoille tulee ilmoittautua ennakkoon. Kurssivalikoiman löydät kohdasta ”Etsi kursseja”.

Aikuisopisto pidättää oikeuden tarpeen vaatiessa muuttaa kurssit verkkokursseiksi.
 

Käyttäjätili

Jotta voisit ilmoittautua sähköisesti web-sivuston kautta, täytyy sinulla olla käyttäjätili ja kirjautua sisään. Voit luoda käyttäjätilin ja sisäänkirjautua sivun oikeassa ylälaidassa. Voidaksesi luoda käyttäjätilin täytyy sinulla olla s-postiosoite. Juuri s-postiosoitteesi on henkilökohtainen käyttäjänimesi kun kirjaudut sisään, salasanan voit valita itse tilin luotuasi.

Voit kytkeä omaan käyttäjätiliisi myös perheenjäseniä, esim. lapsesi tai puolisosi ja näin luoda perhetilin yhteisillä tunnuksilla.

Käyttäjätilin luotuasi voit jatkossa kirjautua sisään, etsiä kursseja ja ilmoittautua niille, nähdä mille kursseille olet ilmoittautunut, peruuttaa kurssipaikkasi tarvittaessa, nähdä henkilökohtainen lukujärjestyksesi kalenterista sekä lähettää viestejä kurssin ohjaajalle ja opiston henkilökunnalle. On myös mahdollista hakea alennuksia heti sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos et kuitenkaan halua luoda käyttäjätiliä, voit edelleen ilmoittautua tuttuun tapaan joko soittamalla kansliaan tai käymällä henkilökohtaisesti aikuisopiston kansliassa.

 

Pikailmoittautuminen

Joillekin luennoille tai tapahtumiin on mahdollisuus tehdä pikailmoittautuminen verkossa ilman käyttäjätiliä ja luennot maksetaan tuolloin paikan päällä.

 

Huomioi

Kaikille kursseille ja luennoille tulee ilmoittautua ennakkoon. Muista ilmoittautua hyvissä ajoin, pääsääntöisesti viimeistään viikko ennen kurssin alkamista ellei muuta mainita!

Jos kurssille tai luennolle ei ole tarpeeksi ennakkoon ilmoittautuneita, sitä ei järjestetä lainkaan. Kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä tai puhelimitse.

Otamme sinuun yhteyttä, jos kurssi peruuntuu, aikataulu muuttuu tai saat paikan kurssilta, jolle olit jonossa. 

Kursseillamme ei sovelleta ns. kokeilukertoja! Jos olet epävarma siitä, mikä kurssi sinun tulisi valita, ota yhteyttä opintokoordinaattoriimme, tai päätoimiseen opettajaamme.

Jos opettaja sairastuu, yrittää kanslia järjestää sijaisen. Jos sijaista ei saada, ilmoittaa kanslia osallistujille ensisijaisesti tekstiviestitse oppitunnin peruuntumisesta. Aikuisopisto ei voi taata peruuntuneen tunnin korvaamista.