Saavutettavuus

 

Saavutettavuusseloste 

Saavutettavuusseloste koskee sivustoa https://aikuisopisto.mustasaari.fi ja se on päivitetty 7.5.2021. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. 
 
Tämä verkkosivusto kuuluu digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain piiriin. Lain mukaan julkishallinnon verkkopalvelujen on oltava saatavilla, mikä tarkoittaa, että kaikilla on oltava yhtäläiset mahdollisuudet käyttää niitä. Tavoitteenamme on tarjota käyttäjille saavutettavia verkkopalveluja. Haluamme kehittää verkkopalvelun käytettävyyttä, ymmärrettävyyttä ja selkeyttä siten, että ne olisivat paremmin kaikenlaisten käyttäjien, myös vammaisten henkilöiden, saavutettavissa. 

Saavutettavuus täyttää suurelta osin EU:n saavutettavuusdirektiivin AA-tason. Lausunto perustuu itsearviointiin. Saavutettavuus on arvioitu Google Lighthousessa.  

Korjaamme jatkuvasti palvelussa havaittuja saatavuusongelmia. 

Ei-saavutettava sisältö 

  • Kaikissa kuvissa ei ole ALT-tekstejä 
  • Kaikissa linkeissä ei ole ALT-tekstejä
  • Kaikki videot eivät ole tekstitettyjä 


Sivusto on julkaistu 1.5.2021. 

Mustasaari 7.5.2021 

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? 

Kerro se meille s-postitse: aikuisopisto@mustasaari.fi 
Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta. 

 
Palaute 
 
Voit lähettää viestisi nimettömänä. Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, jätä yhteystietosi. 

Koska tämän palautelomakkeen tietoturvaa ei ole varmistettu, palautteessanne ei ole syytä mainita esim. henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja, eikä myöskään arkaluontoisia tietoja, kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja. 

 

Valvontaviranomainen 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 
www.saavutettavuusvaatimukset.fi 
saavutettavuus(at)avi.fi 
puhelinnumero vaihde 0295 016 000